Aanbiedingen

Somfy TaHoma® switch: €245,00

PRODUCTBESCHRIJVING

De TaHoma Switch van Somfy is de eerste slimme bediening om je apparaat centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis!

TaHoma Switch maakt het mogelijk om onder andere rolluiken en zonwering in en om het huis aan te sturen, vanaf waar ook ter wereld.

  • Met een simpele druk op de knop of bediening via de app en daarnaast de mogelijkheid tot spraakbediening, biedt TaHoma Switch een gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing voor smart homes.

  • TaHoma Switch bedient de belangrijke apparatuur in huis van Somfy en belangrijke partnermerken (zonwering, luiken, poorten, ramen, verwarming, verlichting, camera’s, alarmsystemen en meer) voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort, elke dag weer.

  • Dankzij de automatische integratie van de io-homecontrol-, RTS- en Zigbee 3.0-protocollen, en ook de compatibiliteit met de cloud, is TaHoma Switch een evolutieve oplossing, waarmee mensen apparatuur naar wens kunnen toevoegen.

  • Eenvoudig te plaatsen omdat hij verbinding maakt met je wifi-netwerk, wat betekent dat je hem overal in huis kunt plaatsen.

  • TaHoma Switch is compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit, wat de gebruikerservaring verbetert met spraakbesturing.

  • Twee fysieke bedieningsknoppen aan de bovenkant voor scènes.

Somfy geeft op alle producten waaronder; motoren, bedieningen (m.u.v. batterijen) en consumenten besturingen, 5 jaar fabrieksgarantie.

Somfy hand- en wandzenders bestelt u snel en voordelig bij Sunstyle Zonwering, plaats het product in uw winkelwagen om dit te bestellen. Via onderstaande formulier kunt u de Tahoma bestellen en de prijs is inclusief installeren door een van onze monteurs. 

B4000 Knikarmscherm: €1200,-

1 stuk Showroom B4000 Knikarmscherm 350 cm x 300 cm
Bediening: Elektrisch
Type bediening: Afstandsbediening 
Kleur kast: Antraciet
Kleur doek: Gestreept bruin/wit

Showroom Wilms/Hawai €900,-

Knikarmscherm 320 cm x 200 cm
Bediening: Handbediening
Type bediening: Slinger
Kleur kast: Wit
Kleur doek: Gestreept wit/geel

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Floris Naaijkens
Floris Naaijkens
2023-05-30
Deze heren hebben fantastisch werk geleverd. Ze waren in staat redelijk snel een afspraak te maken, wat al heel wat is in deze tijd. En vervolgens hebben ze het vlot en keurig geïnstalleerd. En dat tegen een zeker concurrende prijs! Ik ben er zeer positief over.
J Soerotaroeno
J Soerotaroeno
2023-05-29
Wij hebben rolluiken besteld. En ze zijn geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Keurig geplaatst. Wij hebben pas weer een ander bestelling gedaan. Nu een hor voor onze schuifpui besteld. ABBA zonwering zeker aanbevelen.
Eric De Groot
Eric De Groot
2023-05-15
Erg tevreden over snelheid van offerte. De plaatsing van het uitvalscherm ging snel en vakkundig. Aanrader !!
Mariska De Jong-Stam
Mariska De Jong-Stam
2022-10-28
Zeer tevreden over Abba zonwering, snelle reactie na aanvraag offerte. Vlotte levering, vakkundige plaatsing en hele mooie kleur screens. Erg blij mee.
Yvonne Loef
Yvonne Loef
2022-10-28
Afgelopen zomer bij veel bedrijven geweest omdat wij graag rolluiken wilden. Wij hadden door de gesprekken veel vertrouwen in Ab. Veel kennis en goede adviezen. De rolluiken zijn deze week geplaatst door het team van ABBAB. Wij zijn erg tevreden en gaan in de toekomst vast nog eens langs....voor een nieuwe vloer, raambekleding of iets dergelijks.
nelleke schulz
nelleke schulz
2022-09-06
Ik heb een rolluik besteld, en het duurde iets langer de plaatsing door de vakantie. Maar gisteren hebben ze hem opgehangen. Ik ben er heel blij mee. Keurig geplaatst . Ik zou ABBA zonwering zeker aanbevelen. Nelleke schulz
Yja Welman
Yja Welman
2022-07-04
De zonwering is naar volle tevredenheid op een lastige plaats aangebracht. Alles is snel en goed geregeld. Als ik weer iets gedaan moet hebben kom ik zeker terug. Bedankt
Cassandra De Jong
Cassandra De Jong
2022-06-24
Bij Ab een super mooie pvc visgraat vloer gekocht! Van het begin tot het eind is hij betrokken en denkt graag mee. De vloer is heel deskundig gelegd, ik ben er erg tevreden over. Daarnaast is Ab een hele vriendelijke man, die er alles aan doet om de klant tevreden te maken!
Reiny van Amerongen
Reiny van Amerongen
2022-06-23
Zeer tevreden.Mooie kwaliteit zonweringen en vakkundig geinstalleerd. Ab kwam eerst kijken en meedenken en een oplossing voorstellen voor mijn zon-situatie. Deze vakman komt zijn afspraken na !

Hier om u te helpen en te adviseren

Wist je dat je met ons kan chatten via WhatsApp?

Chat met ons
1
Advies nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?