Akoestische wandpanelen

Zorgvuldig ontworpen om het geluidsniveau in jouw kamer te verlagen.

Vind je het moeilijk om te horen wat mensen zeggen door slechte akoestiek? Problemen met slechte akoestiek zijn in veel ruimtes een groot probleem, maar met een lamellenwand of -plafond creëer je een fijne akoestische sfeer voor jezelf en de mensen om je heen.
Geluid bestaat uit golven. Wanneer deze geluidsgolven harde oppervlakken raken, zal dit terug de ruimte in worden gekaatst en ontstaat er nagalm. De akoestische panelen breken en absorberen de geluidsgolven wanneer deze het vilt en de lamellen raken. Zo wordt voorkomen dat het geluid weerkaatst in de kamer, wat uiteindelijk galm elimineert.

Offerte aanvragen voor akoestische wandpanelen
Voor een warme en stijlvolle uitstraling aan uw interieur

ABBA zonwering en Wooninrichting biedt u hoogwaardige akoestische houten panelen voor een warme en stijlvolle uitstraling aan uw interieur. De panelen zijn eenvoudig te bewerken/monteren en zijn gemakkelijk toe te passen in uw woning, bedrijf, restaurant of een collegezaal.
De akoestische houten panelen zijn gemaakt van duurzame materialen. Het gerecycled hout is FSC-gecertificeerd en het vilt is gemaakt van gerecycled plastic uit de zee. Dit zorgt ervoor dat geluidsgolven worden geabsorbeerd en de galm verdwijnt (geluidsklasse A).
De kant-en-klare akupanelen zijn gemakkelijk te bevestigen aan uw wand of plafond. Deze stijlvolle aanvulling op je interieur zorgt voor dé ultieme combinatie van design, akoestiek en duurzaamheid wat samenkomt in één product. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos!
Heeft u vragen, neem gerust kontakt op voor advies of een vrijblijvend offerte. 

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Floris Naaijkens
Floris Naaijkens
2023-05-30
Deze heren hebben fantastisch werk geleverd. Ze waren in staat redelijk snel een afspraak te maken, wat al heel wat is in deze tijd. En vervolgens hebben ze het vlot en keurig geïnstalleerd. En dat tegen een zeker concurrende prijs! Ik ben er zeer positief over.
J Soerotaroeno
J Soerotaroeno
2023-05-29
Wij hebben rolluiken besteld. En ze zijn geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Keurig geplaatst. Wij hebben pas weer een ander bestelling gedaan. Nu een hor voor onze schuifpui besteld. ABBA zonwering zeker aanbevelen.
Eric De Groot
Eric De Groot
2023-05-15
Erg tevreden over snelheid van offerte. De plaatsing van het uitvalscherm ging snel en vakkundig. Aanrader !!
Mariska De Jong-Stam
Mariska De Jong-Stam
2022-10-28
Zeer tevreden over Abba zonwering, snelle reactie na aanvraag offerte. Vlotte levering, vakkundige plaatsing en hele mooie kleur screens. Erg blij mee.
Yvonne Loef
Yvonne Loef
2022-10-28
Afgelopen zomer bij veel bedrijven geweest omdat wij graag rolluiken wilden. Wij hadden door de gesprekken veel vertrouwen in Ab. Veel kennis en goede adviezen. De rolluiken zijn deze week geplaatst door het team van ABBAB. Wij zijn erg tevreden en gaan in de toekomst vast nog eens langs....voor een nieuwe vloer, raambekleding of iets dergelijks.
nelleke schulz
nelleke schulz
2022-09-06
Ik heb een rolluik besteld, en het duurde iets langer de plaatsing door de vakantie. Maar gisteren hebben ze hem opgehangen. Ik ben er heel blij mee. Keurig geplaatst . Ik zou ABBA zonwering zeker aanbevelen. Nelleke schulz
Yja Welman
Yja Welman
2022-07-04
De zonwering is naar volle tevredenheid op een lastige plaats aangebracht. Alles is snel en goed geregeld. Als ik weer iets gedaan moet hebben kom ik zeker terug. Bedankt
Cassandra De Jong
Cassandra De Jong
2022-06-24
Bij Ab een super mooie pvc visgraat vloer gekocht! Van het begin tot het eind is hij betrokken en denkt graag mee. De vloer is heel deskundig gelegd, ik ben er erg tevreden over. Daarnaast is Ab een hele vriendelijke man, die er alles aan doet om de klant tevreden te maken!
Reiny van Amerongen
Reiny van Amerongen
2022-06-23
Zeer tevreden.Mooie kwaliteit zonweringen en vakkundig geinstalleerd. Ab kwam eerst kijken en meedenken en een oplossing voorstellen voor mijn zon-situatie. Deze vakman komt zijn afspraken na !

Hier om u te helpen en te adviseren

Wist je dat je met ons kan chatten via WhatsApp?

Chat met ons
1
Advies nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?