Inbraak en brandwerend rolluiken

Een oplossing voor ieder raam

Bij Abba Zonwering begrijpen we hoe belangrijk veiligheid is als het gaat om de bescherming van uw woning of bedrijfsruimte. Daarom bieden wij een breed scala aan inbraak- en brandwerende rolluiken die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Onze inbraakwerende rolluiken zijn ontworpen met het oog op preventie en afschrikking. Gemaakt van duurzame materialen zoals staal en aluminium, bieden ze een stevige barrière tegen ongewenste indringers. Met versterkte lamellen en geavanceerde sluitmechanismen zorgen onze rolluiken voor gemoedsrust en bescherming van uw eigendommen.

Naast inbraakbeveiliging bieden wij ook brandwerende rolluiken die een essentiële rol kunnen spelen bij het minimaliseren van de verspreiding van vuur en rook. Onze brandwerende rolluiken zijn zorgvuldig getest en gecertificeerd volgens de relevante brandveiligheidsnormen. Ze helpen bij het creëren van veilige evacuatieroutes en beschermen uw gebouw tegen de verwoestende gevolgen van brand.

Bij Abba Zonwering begrijpen we dat veiligheid niet ten koste hoeft te gaan van stijl en esthetiek. Daarom bieden onze inbraak- en brandwerende rolluiken een combinatie van functionaliteit en visuele aantrekkingskracht. Met verschillende kleuren, afwerkingen en bedieningsopties kunnen we rolluiken leveren die perfect passen bij de stijl van uw gebouw.

Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste inbraak- en brandwerende rolluiken die aan uw specifieke behoeften voldoen. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die uw gemoedsrust vergroten en uw bezittingen beschermen.

Offerte aanvragen voor buitenzonwering
Staaldichte rolluiken

70-95 SD/ALU is een inbraakwerend rolluik, welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige, stalen of aluminium, bolvormige, koud gerolvormde lamellen. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geëxtrudeerde onderlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Het stalen rolluik voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen voor inbraakwerendheid van klasse 3 van NEN 5096:2007.

Specificaties

Het pantser van 70 SD is tweezijdig oprolbaar.

Het pantser is opgebouwd uit in elkaar geschoven lamellen, welke aan de uiteinden worden voorzien van kunststof eindstukken, die voorkomen dat de lamellen uitschuiven. De eindstukken worden bevestigd door middel van blindklinknagels. De lamellen zijn enkelwandige, stalen of aluminium, bolvormige, koud gerolvormde profielen met een dikte van 0,90 mm of 1,20 mm en een hoogte van 70 mm of 95 mm. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geëxtrudeerde onderlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel.

Het pantser wordt bij het openen en sluiten aan de zijkant geleid door twee geleiders. Deze geleiders bestaan uit een speciaal voor dit doel ontworpen verzinkt stalen, U-vormig profiel en een koker. Alle stalen delen zijn verzinkt.

Het bewegingsstelsel is samengesteld uit twee verzinkt stalen consoles, waartussen de buis is gelagerd. De consoles worden met bouten aan de koker of direct tegen de wand bevestigd. Tussen de consoles bevindt zich de aandrijfas, waarmee het pantser wordt opgerold.

Afhankelijk van de omstandigheden wordt als basis gebruik gemaakt van een 230 V elektrische buisaandrijving. Bij bijzondere toepassingen, als een grote afmeting of een hoge gebruiksfrequentie, kan gekozen worden voor een uitvoering met een 400 V opsteekaandrijving of 400 V kettingwielaandrijving. Om het rolluik met een buismotor bedienbaar te houden, kan er in geval van stroomuitval gekozen worden om deze uit te rusten met een noodstroomaccu en/of mechanische noodhandbediening.

– Per onderdeel kan het rolluik worden voorzien van poedercoating in elke gewenste RAL-kleur.
– Lamellen kunnen voorzien worden van stansgaten (bij de 95 mm lamel) en/of stormhaken.

Voor dit rolluik zijn diverse bedieningsvormen toe te passen, zoals een drukknopschakelaar, sleutelschakelaar en/of afstandsbediening.

Wanneer een rolluik als doorgang dient, moet deze verplicht worden uitgevoerd met een afrolbeveiliging. Wanneer er gekozen wordt voor een automatische aansturing, zoals een pulsbediening of handzender, dienen de benodigde beveiligingen, zoals een onderlatbeveiliging en/of fotocelbeveiliging, toegepast te worden, die zorgen voor een veilig gebruik van het rolluik.

Dit rolluik kan dagelijks gebruikt worden als (oprolbare) afsluiting en is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage voor winkelbedrijven, kantoorgebouwen en objectbeveiliging en is uitstekend toe te passen als beveiliging tegen inbraak en/of vandalisme.

 

 

Rolluiken geperforeerd

95 PERFO is een inbraakwerend rolluik, welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige, stalen, bolvormige, koud gerolvormde lamellen voorzien van perforatie. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geëxtrudeerde onderlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Dit rolluik voldoet in aangepaste uitvoering aan de eisen voor inbraakwerendheid van klasse 3 van NEN 5096:2007.

Het rolluik heeft een visueel doorzicht van 70%.

Het pantser is opgebouwd uit in elkaar geschoven, geperforeerde lamellen, welke aan de uiteinden worden voorzien van kunststof eindstukken, die voorkomen dat de lamellen uitschuiven. De eindstukken worden bevestigd door middel van blindklinknagels. De lamellen zijn enkelwandige, stalen, bolvormige, koud gerolvormde profielen met een dikte van 1,00 mm voorzien van een perforatie. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geëxtrudeerde onderlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel.

Het pantser wordt bij het openen en sluiten aan de zijkant geleid door twee geleiders. Deze geleiders bestaan uit een speciaal voor dit doel ontworpen verzinkt stalen, U-vormig profiel en een stalen koker. Alle stalen delen zijn verzinkt.

Het bewegingsstelsel is samengesteld uit twee verzinkt stalen consoles, waartussen de buis is gelagerd. De consoles worden met bouten aan de koker of direct tegen de wand bevestigd. Tussen de consoles bevindt zich de aandrijfas, waarmee het pantser wordt opgerold.

Voor dit rolluik wordt gebruik gemaakt van een 230 V elektrische buisaandrijving. Om het rolluik bedienbaar te houden, kan er in geval van stroomuitval gekozen worden om deze uit te rusten met een noodstroomaccu en/of mechanische noodhandbediening.

Per onderdeel kan het rolluik worden voorzien van poedercoating in elke gewenste RAL-kleur.

Voor dit rolluik zijn diverse bedieningsvormen toe te passen, zoals een drukknopschakelaar, sleutelschakelaar en/of afstandsbediening.

Wanneer een rolluik als doorgang dient, moet deze verplicht worden uitgevoerd met een afrolbeveiliging. Wanneer er gekozen wordt voor een automatische aansturing, zoals een pulsbediening of handzender, dienen er benodigde beveiligingen, zoals een onderlatbeveiliging en/of fotocelbeveiliging toegepast te worden, die zorgen voor een veilig gebruik van het rolluik.

Dit rolluik kan dagelijks gebruikt worden als (oprolbare) afsluiting en is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage voor winkelbedrijven, kantoorgebouwen en objectbeveiliging en is uitstekend toe te passen als beveiliging tegen inbraak en/of vandalisme.

 

 

Ruithekken

RUIT TYPE K is een inbraakwerend striprolhek, welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit stalen, aluminium of RVS platstrip profielen, welke worden verbonden door middel van stalen of RVS koppelschakels. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geëxtrudeerde onderlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolhek voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

– Uitvoerbaar met horizontale middenstijl en spitspunten tussen de profielen.
– Uitvoerbaar in staal, aluminium en RVS 304 en 316.
– Uitvoerbaar in 16 x 4, 18 x 4 , 20 x 4 en 23 x 4.

Het pantser is opgebouwd uit platstrip profielen in een gebogen ruitvorm met mazen van 180 x 134 mm. De strippen worden onderling aan elkaar verbonden door middel van stalen of RVS koppelschakels. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geëxtrudeerde onderlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel, welke door middel van een lusprofiel aan de onderste strip wordt bevestigd.

Het pantser wordt bij het openen en sluiten aan de zijkant geleid door stalen of aluminium geleiders. Deze geleiders bestaan uit een speciaal voor dit doel ontworpen profiel voorzien van kunststof voering.

Het bewegingsstelsel is samengesteld uit twee verzinkt stalen consoles, waartussen de buis is gelagerd. De consoles worden met bouten aan de koker of direct tegen de wand bevestigd. Tussen de consoles bevindt zich de aandrijfas, waarmee het pantser wordt opgerold.

Afhankelijk van de omstandigheden wordt standaard gebruik gemaakt van een 230 V elektrische buisaandrijving. Bij een bijzondere toepassing, als een grote afmeting of een hoge gebruiksfrequentie, kan gekozen worden voor een uitvoering met een 400 V opsteekaandrijving of 400 V kettingwielaandrijving. Om het rolhek met een buismotor bedienbaar te houden, kan er in geval van stroomuitval gekozen worden om deze uit te rusten met een noodstroomaccu en/of mechanische noodhandbediening.

Per onderdeel kan het rolhek worden voorzien van poedercoating in elke gewenste RAL-kleur

Voor dit rolhek zijn allerlei bedieningsvormen toe te passen, zoals een drukknopschakelaar, sleutelschakelaar en/of afstandsbediening.

Wanneer een rolhek als doorgang dient, moet deze verplicht worden uitgevoerd met een afrolbeveiliging. Wanneer er gekozen wordt voor een automatische aansturing, zoals een pulsbediening of handzender, dienen de benodigde beveiligingen, zoals een onderlatbeveiliging, inklimbeveiliging en fotocelbeveiliging toegepast te worden, die zorgen voor een veilig gebruik van het rolhek.

Dit rolhek kan dagelijks gebruikt worden als (oprolbare) afsluiting en is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage voor winkelbedrijven, parkeergarages en objectbeveiliging en is uitstekend toe te passen als beveiliging tegen inbraak en/of vandalisme.

 

 

Rolhekken

60-96 B is een inbraakwerend buis rolhek, welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit rechte, ronde buizen die onderling met elkaar verbonden zijn door middel van staal verzinkte koppelschakels. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geëxtrudeerde onderlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolhek voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

Het rolhek heeft een visueel doorzicht van 80%.

Het pantser is opgebouwd uit rechte, ronde buizen van 14 x 1,0 mm of 18 x 1,5 mm, die zowel van binnen als van buiten sendzimir verzinkt zijn. De buizen worden onderling aan elkaar verbonden door middel van staal verzinkte koppelschakels. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige, geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel, welke door middel van een lusprofiel aan de onderste buis wordt bevestigd.

Het pantser wordt bij het openen en sluiten aan de zijkant geleid door twee geleiders. Deze geleiders bestaan uit een speciaal voor dit doel ontworpen verzinkt stalen, U-vormig profiel en een koker. Alle stalen delen zijn verzinkt.

Het bewegingsstelsel is samengesteld uit twee verzinkt stalen consoles, waartussen de buis is gelagerd. De consoles worden met bouten aan de koker of direct tegen de wand bevestigd. Tussen de consoles bevindt zich de aandrijfas, waarmee het pantser wordt opgerold.

Om het rolhek in deze uitvoering in geval van stroomuitval bedienbaar te houden, kan er gekozen worden om deze uit te rusten met een noodstroomaccu en/of mechanische noodhandbediening.

Per onderdeel kan het rolhek worden voorzien van poedercoating in elke gewenste RAL-kleur

Voor dit rolhek zijn allerlei bedieningsvormen toe te passen, zoals een drukknopschakelaar, sleutelschakelaar en/of afstandsbediening.

Wanneer een rolhek als doorgang dient, moet deze verplicht worden uitgevoerd met een afrolbeveiliging. Wanneer er gekozen wordt voor een automatische aansturing, zoals een pulsbediening of handzender, dienen er beveiligingen, zoals een onderlatbeveiliging, inklimbeveiliging en fotocelbeveiliging, toegepast te worden, die zorgen voor een veilig gebruik van het rolhek.

Dit rolhek kan dagelijks gebruikt worden als afsluiting en is uitermate geschikt voor binnen montage voor winkelbedrijven, kantoorgebouwen en objectbeveiliging en is uitstekend toe te passen als beveiliging tegen inbraak en/of vandalisme. Tevens zijn de rolhekken te gebruiken als compartimentering in bedrijfshallen, retail, onderwijs, zorg, overheid en horeca.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Floris Naaijkens
Floris Naaijkens
2023-05-30
Deze heren hebben fantastisch werk geleverd. Ze waren in staat redelijk snel een afspraak te maken, wat al heel wat is in deze tijd. En vervolgens hebben ze het vlot en keurig geïnstalleerd. En dat tegen een zeker concurrende prijs! Ik ben er zeer positief over.
J Soerotaroeno
J Soerotaroeno
2023-05-29
Wij hebben rolluiken besteld. En ze zijn geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Keurig geplaatst. Wij hebben pas weer een ander bestelling gedaan. Nu een hor voor onze schuifpui besteld. ABBA zonwering zeker aanbevelen.
Eric De Groot
Eric De Groot
2023-05-15
Erg tevreden over snelheid van offerte. De plaatsing van het uitvalscherm ging snel en vakkundig. Aanrader !!
Mariska De Jong-Stam
Mariska De Jong-Stam
2022-10-28
Zeer tevreden over Abba zonwering, snelle reactie na aanvraag offerte. Vlotte levering, vakkundige plaatsing en hele mooie kleur screens. Erg blij mee.
Yvonne Loef
Yvonne Loef
2022-10-28
Afgelopen zomer bij veel bedrijven geweest omdat wij graag rolluiken wilden. Wij hadden door de gesprekken veel vertrouwen in Ab. Veel kennis en goede adviezen. De rolluiken zijn deze week geplaatst door het team van ABBAB. Wij zijn erg tevreden en gaan in de toekomst vast nog eens langs....voor een nieuwe vloer, raambekleding of iets dergelijks.
nelleke schulz
nelleke schulz
2022-09-06
Ik heb een rolluik besteld, en het duurde iets langer de plaatsing door de vakantie. Maar gisteren hebben ze hem opgehangen. Ik ben er heel blij mee. Keurig geplaatst . Ik zou ABBA zonwering zeker aanbevelen. Nelleke schulz
Yja Welman
Yja Welman
2022-07-04
De zonwering is naar volle tevredenheid op een lastige plaats aangebracht. Alles is snel en goed geregeld. Als ik weer iets gedaan moet hebben kom ik zeker terug. Bedankt
Cassandra De Jong
Cassandra De Jong
2022-06-24
Bij Ab een super mooie pvc visgraat vloer gekocht! Van het begin tot het eind is hij betrokken en denkt graag mee. De vloer is heel deskundig gelegd, ik ben er erg tevreden over. Daarnaast is Ab een hele vriendelijke man, die er alles aan doet om de klant tevreden te maken!
Reiny van Amerongen
Reiny van Amerongen
2022-06-23
Zeer tevreden.Mooie kwaliteit zonweringen en vakkundig geinstalleerd. Ab kwam eerst kijken en meedenken en een oplossing voorstellen voor mijn zon-situatie. Deze vakman komt zijn afspraken na !

Hier om u te helpen en te adviseren

Wist je dat je met ons kan chatten via WhatsApp?

Chat met ons
1
Advies nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?