Gordijnen

Een oplossing voor ieder raam

Het Duitse familiebedrijf JAB Anstoetz is internationale marktleider op het gebied van interieurstoffen. Met meer dan 70 jaar ervaring en verkooppunten in meer dan 80 landen over de hele wereld kunt u niet meer om het merk heen. JAB stoffen staan bekend om de hoge kwaliteit en luxe uitstraling.

GORDIJNEN EN VOILES
GEEF UW KAMER EEN FEEL-GOOD SFEER

Met gordijnen of voiles kun je elke leefruimte verfraaien. Als privacybescherming in uw slaapkamer of voor elegante zonwering in de woonkamer is één ding zeker: uw uitzicht uit de ramen is individueel en elk uitzicht is verrijkt. Onze selectie omvat fascinerende decoratiestoffen en voiles in een verscheidenheid aan verschillende ontwerpen en kleuren. Casual, extravagant, industrieel of glamour, vul uw inrichtingsstijl aan met bijpassende patronen, motieven of effen stoffen op de ramen. Laat je inspireren door onze producten.

Doorzichtig

Semi-transparante gordijnen filteren het binnenkomende licht en brengen discrete privacy, terwijl transparante gordijnen volledig zijn gewijd aan het decoratieve aspect. De behoefte aan lichtinval en privacy hangt af van uw eigen voorkeur.

Ondoorzichtig

Een ondoorzichtig gordijn bestaat uit een lichtdoorlatende decoratiestof. Ze zijn niet alleen decoratief en dragen bij aan de sfeer van de ruimte, maar vervullen ook de wens om op de juiste momenten ongestoord te zijn. Als je ’s avonds het licht aandoet, blijven nieuwsgierige ogen buiten. 

Offerte aanvragen voor buitenzonwering

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Floris Naaijkens
Floris Naaijkens
2023-05-30
Deze heren hebben fantastisch werk geleverd. Ze waren in staat redelijk snel een afspraak te maken, wat al heel wat is in deze tijd. En vervolgens hebben ze het vlot en keurig geïnstalleerd. En dat tegen een zeker concurrende prijs! Ik ben er zeer positief over.
J Soerotaroeno
J Soerotaroeno
2023-05-29
Wij hebben rolluiken besteld. En ze zijn geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Keurig geplaatst. Wij hebben pas weer een ander bestelling gedaan. Nu een hor voor onze schuifpui besteld. ABBA zonwering zeker aanbevelen.
Eric De Groot
Eric De Groot
2023-05-15
Erg tevreden over snelheid van offerte. De plaatsing van het uitvalscherm ging snel en vakkundig. Aanrader !!
Mariska De Jong-Stam
Mariska De Jong-Stam
2022-10-28
Zeer tevreden over Abba zonwering, snelle reactie na aanvraag offerte. Vlotte levering, vakkundige plaatsing en hele mooie kleur screens. Erg blij mee.
Yvonne Loef
Yvonne Loef
2022-10-28
Afgelopen zomer bij veel bedrijven geweest omdat wij graag rolluiken wilden. Wij hadden door de gesprekken veel vertrouwen in Ab. Veel kennis en goede adviezen. De rolluiken zijn deze week geplaatst door het team van ABBAB. Wij zijn erg tevreden en gaan in de toekomst vast nog eens langs....voor een nieuwe vloer, raambekleding of iets dergelijks.
nelleke schulz
nelleke schulz
2022-09-06
Ik heb een rolluik besteld, en het duurde iets langer de plaatsing door de vakantie. Maar gisteren hebben ze hem opgehangen. Ik ben er heel blij mee. Keurig geplaatst . Ik zou ABBA zonwering zeker aanbevelen. Nelleke schulz
Yja Welman
Yja Welman
2022-07-04
De zonwering is naar volle tevredenheid op een lastige plaats aangebracht. Alles is snel en goed geregeld. Als ik weer iets gedaan moet hebben kom ik zeker terug. Bedankt
Cassandra De Jong
Cassandra De Jong
2022-06-24
Bij Ab een super mooie pvc visgraat vloer gekocht! Van het begin tot het eind is hij betrokken en denkt graag mee. De vloer is heel deskundig gelegd, ik ben er erg tevreden over. Daarnaast is Ab een hele vriendelijke man, die er alles aan doet om de klant tevreden te maken!
Reiny van Amerongen
Reiny van Amerongen
2022-06-23
Zeer tevreden.Mooie kwaliteit zonweringen en vakkundig geinstalleerd. Ab kwam eerst kijken en meedenken en een oplossing voorstellen voor mijn zon-situatie. Deze vakman komt zijn afspraken na !

Hier om u te helpen en te adviseren

Wist je dat je met ons kan chatten via WhatsApp?

Chat met ons
1
Advies nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?