Jaloezieën

Een oplossing voor ieder raam

De jaloezieën van Hout en aluminium van ABBA zonwering worden uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit waarbij de dikte van de lamel cruciaal is. De lamellen van hout collectie zijn maar liefst 2.5 mm dik. Wilt u zelf de kwaliteit van onze jaloezieën ervaren dan kunt u vrijblijvende een afspraak maken met een van onze adviseurs zodat hij u bezoekt thuis en samen de jaloezieën kunt bekijken. Voor een afspraak kunt u bellen naar 085 0605425. U kunt uw vraag ook stellen via aanvraagformulier.  

 

Offerte aanvragen voor uw jaloezieën
Houten jaloezieën op maat

Laat de natuur binnen in uw interieur. Kies voor warme en luxe houten horizontale jaloezieën van ABBA zonwering. We gebruiken enkel duurzaam, FSC-gecertificeerd hout van de beste kwaliteit. Zo garanderen we u oneindig genot van uw raamdecoratie én dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze planeet.
Daarnaast zorgt de keuze van ons hout ook voor akoestisch en thermisch comfort door het sterke isolatievermogen.
De mogelijkheden voor uw houten horizontale jaloezieën zijn eindeloos en je stemt de houtsoort, kleur en lamelbreedte helemaal af op uw interieur.

Aluminium jaloezieën

Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar u weet niet welke soort raambekleding het meest voor u geschikt is? Met een aluminium jaloezie zit u altijd goed. Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig, zijn de perfecte oplossing voor ieder raam, verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk in onderhoud en zijn iets voordeliger dan hout jaloezie.

 

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Floris Naaijkens
Floris Naaijkens
2023-05-30
Deze heren hebben fantastisch werk geleverd. Ze waren in staat redelijk snel een afspraak te maken, wat al heel wat is in deze tijd. En vervolgens hebben ze het vlot en keurig geïnstalleerd. En dat tegen een zeker concurrende prijs! Ik ben er zeer positief over.
J Soerotaroeno
J Soerotaroeno
2023-05-29
Wij hebben rolluiken besteld. En ze zijn geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Keurig geplaatst. Wij hebben pas weer een ander bestelling gedaan. Nu een hor voor onze schuifpui besteld. ABBA zonwering zeker aanbevelen.
Eric De Groot
Eric De Groot
2023-05-15
Erg tevreden over snelheid van offerte. De plaatsing van het uitvalscherm ging snel en vakkundig. Aanrader !!
Mariska De Jong-Stam
Mariska De Jong-Stam
2022-10-28
Zeer tevreden over Abba zonwering, snelle reactie na aanvraag offerte. Vlotte levering, vakkundige plaatsing en hele mooie kleur screens. Erg blij mee.
Yvonne Loef
Yvonne Loef
2022-10-28
Afgelopen zomer bij veel bedrijven geweest omdat wij graag rolluiken wilden. Wij hadden door de gesprekken veel vertrouwen in Ab. Veel kennis en goede adviezen. De rolluiken zijn deze week geplaatst door het team van ABBAB. Wij zijn erg tevreden en gaan in de toekomst vast nog eens langs....voor een nieuwe vloer, raambekleding of iets dergelijks.
nelleke schulz
nelleke schulz
2022-09-06
Ik heb een rolluik besteld, en het duurde iets langer de plaatsing door de vakantie. Maar gisteren hebben ze hem opgehangen. Ik ben er heel blij mee. Keurig geplaatst . Ik zou ABBA zonwering zeker aanbevelen. Nelleke schulz
Yja Welman
Yja Welman
2022-07-04
De zonwering is naar volle tevredenheid op een lastige plaats aangebracht. Alles is snel en goed geregeld. Als ik weer iets gedaan moet hebben kom ik zeker terug. Bedankt
Cassandra De Jong
Cassandra De Jong
2022-06-24
Bij Ab een super mooie pvc visgraat vloer gekocht! Van het begin tot het eind is hij betrokken en denkt graag mee. De vloer is heel deskundig gelegd, ik ben er erg tevreden over. Daarnaast is Ab een hele vriendelijke man, die er alles aan doet om de klant tevreden te maken!
Reiny van Amerongen
Reiny van Amerongen
2022-06-23
Zeer tevreden.Mooie kwaliteit zonweringen en vakkundig geinstalleerd. Ab kwam eerst kijken en meedenken en een oplossing voorstellen voor mijn zon-situatie. Deze vakman komt zijn afspraken na !

Hier om u te helpen en te adviseren

Wist je dat je met ons kan chatten via WhatsApp?

Chat met ons
1
Advies nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?