Houten vloeren laten schuren? profiteer van onze lage prijs en kwaliteit.

BODIAX PVC VLOEREN:

De Bodiax Concrete collectie is een stijlvolle en warme vloer, welke nauwelijks te onderscheiden is van een echte betonnen vloer. De PVC vloer wordt rechtstreeks op de vloer verlijmd, wat een strakke look geeft en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De stroken hebben een vierzijdige V-groef. Deze collectie is medio oktober leverbaar.

Dit kunt u van de Concrete collectie verwachten:

 • Natuurgetrouwe designs.
 • Rondom een microvelling rand.
 • Makkelijk te plaatsen en schoon te houden.
 • Hygiënisch.
 • Stille akoestiek.
 • Maximale variatie in patronen.
 • Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes.
 • 15 jaar garantie bij woongebruik.
 • Geschikt voor recycling.
 • Productie volgens strenge Europese normen.

Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

De Concrete collectie is ontwikkeld om op de vloer verlijmd te worden waardoor het loopgeluid tot het minimum is gereduceerd.

Bodiax Vloeronderhoud PVC

Bodiax PVC vloeren worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bieden u jarenlang plezier in huis. Hoewel Bodiax vloeren een van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren zijn adviseren wij u toch onderstaande informatie op te volgen om uw vloer in topconditie te houden.

Preventief onderhoud voor uw Bodiax PVC vloer.

 • Zorg ervoor dat er goede deurmatten voor de deuren liggen, die niet zijn gemaakt uit rubber, zodat er geen grote hoeveelheid vuil binnen komt.
 • Gebruik vilt onder de poten van meubelen en stoelen. Verrijdbare bureaustoelen moeten worden voorzien van niet rubberen zwenkwieltjes. Om ervoor te zorgen dat de vloer er goed blijft uitzien, moet u deze (minstens eenmaal per week) reinigen met een stofzuiger of zwabber. U moet dit vaker doen als u de vloer intensief gebruikt.
 • Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen die de vloer kunnen beschadigen.
 • Laat geen huisdieren met lange nagels over de vloer lopen. Hun nagels kunnen diepe krassen op het oppervlak veroorzaken en zo de vloer beschadigen.
 • Wees voorzichtig met naaldhaken, deze kunnen de vloer ook beschadigen.
 • Zorg ervoor dat de vloer niet langdurig wordt blootgesteld aan direct zonlicht of intensief kunstlicht. Gebruik gordijnen of andere zonwering wanneer de zon het felst schijnt om de gevolgen van direct zonlicht te beperken. De meeste soorten vloeren verkleuren onder invloed van direct zonlicht. Om kleurafwijkingen te voorkomen, moet u de aanwezige (losse) vloerbedekkingen regelmatig verplaatsen. Hoge temperaturen zijn bovendien niet goed voor elastische vloeren.

Hoe houdt u uw Bodiax PVC vloer in topconditie.

Bodiax PVC vloeren zijn voorzien van een beschermende PU toplaag, deze toplaag is sterk maar zal zonder onderhoud en bescherming altijd slijten (zoals elke vloerbedekking). Om uw vloer langdurig te beschermen adviseren wij u om direct na installatie van de Bodiax PVC vloer deze te stofzuigen en te reinigen met Dr. Schutz Basis reiniger R. Hierna kunt u direct met Dr. Schutz Supermat een eerste beschermende laag op uw PU toplaag aanbrengen. Dr. Schutz Supermat beschermt de PU toplaag met een elastisch laagje hetgeen de vloer een fraai aanzien geeft en het dagelijkse onderhoud veel eenvoudiger maakt. Let op, uw vloer zal iets meer gaan glanzen. Na deze basisbehandeling kunt u volstaan met dagelijkse reiniging met Dr. Schutz PU reiniger.(uiteraard alles volgens de gebruiksaanwijzing van Dr. Schutz).Vlekken van voedingsmiddelen moeten zo snel mogelijk worden verwijderd met een vloeibaar reinigingsmiddel voor PVC, bijvoorbeeld Dr. Schutz PU Reiniger. We raden u aan om geen reinigingsmiddelen in poedervorm, oliehoudende zeep of afwasmiddelen te gebruiken. Gebruik een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel dat geen resten achterlaat en niet moet worden afgespoeld met water. Wij raden u aan om Dr. Schutz Pu Reiniger te gebruiken.Heeft u strepen of hardnekkige vlekken in uw Bodiax PVC vloer dan adviseren wij u dr. Schutz Elatex te gebruiken. Dit is een universele vlekkenverwijderaar (voor PU verzegelde vloeren) voor de verwijdering van rubberresten, strepen, lijmresten en andere hardnekkige vlekken. Ook voor het verwijderen van ballpoint of inkt. (voor elke toepassing op een onopvallende plaats de kleur en materiaalbestendigheid testen).Gebruik geen was op uw Bodiax PVC vloer. Het oppervlak van deze Bodiax PVC vloer is verzegeld en niet poreus. Dat betekent dat de was niet in de vloer kan doordringen en vuil aantrekt.Na verloop van tijd kunt u de Bodiax PVC vloer (2 x per jaar bijvoorbeeld, afhankelijk hoe intensief de vloer wordt gebruikt) met dr. Schutz PU reiniger schoonmaken waarna u wederom dr. Schutz Supermat aanbrengt om zodoende de toplaag weer van een extra beschermende laag te voorzien. Na deze behandeling kunt u weer volstaan met de dagelijkse reiniging met dr. Schutz reiniger.Als er per ongeluk diepe krassen in de vloer gemaakt zijn, moeten deze stukken mogelijk worden vervangen. Voor minder diepe krassen die het resultaat zijn van normaal dagelijks gebruik, brengt u best een of twee lagen Dr. Schutz Supermat aan (uiteraard alles volgens de gebruiksaanwijzing van dr. Schutz).


Hout vloeren:

Op zoek naar een kwalitatief houten vloer? Zoek niet verder!

Wij bieden een ruim assortiment houten vloeren aan tegen onverslaanbare prijzen en dit voor zowel particulieren als professionals. Voor zowel massief eiken parket als samengestelde parket bent u bij ons aan het juiste adres! bij ABBA zonwering & Wooninrichting bewijzen we dat een mooie houten vloer niet duur hoeft te zijn.

Wilt u een houten vloer in uw woonkamer, eetkamer, bureau, slaapkamer of speelkamer? Onze vele mogelijkheden bieden voor elke kamer een gepaste oplossing.

Flexibiliteit is een must

Uit ervaring beseffen we dat elke klant een bepaalde voorkeur heeft als het gaat om een parketvloer. Daarom nemen we ook uitgebreid de tijd om samen met de klant aan tafel te zitten om zoveel mogelijk opties te bespreken. Ons assortiment is zeer breed en daarom kunnen we goed inspelen op de behoeftes van de klant. Wenst u een bepaalde dikte, breedte of lengte? Zag u ergens een mooie parketvloer liggen die u ook zou willen geplaatst zien in uw living? Dat is allemaal mogelijk bij ABBA zonwering & Wooninrichting. De flexibiliteit die wij aanbieden wordt op prijs gesteld door onze trouwe klanten.

Oude houten vloeren renoveren en behandelen

Wanneer u een oude houten vloer hebt en u wilt uw vloer een andere look geven, dan kan ABBA zonwering & Wooninrichting dit waar maken voor u.

Wij kunnen uw vloer renoveren en behandelen, wij schuren eerst uw houtvloer stofvrij, daarna wordt de vloer behandeld. Hieronder vindt u hoe we uw vloer kunnen behandelen.

 • Olie naturel
 • Olie kleur
 • Hardwax naturel
 • Hardwax kleur
 • Lak naturel
 • Lak kleur

Een vernieuwde vloer draagt bij aan de uitstraling van uw woning.

Met veel kennis en ervaring heeft ABBA zonwering & Wooninrichting zich al jaren gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren. Zo kunt u bij ons terecht voor het schuren, renoveren, behandelen of leggen van uw houten vloer.

Naast de PVC en HOUT vloeren leveren wij ook andere soorten vloeren. Hieronder vindt u alle vloeren.

Laminaat, Vinyl, Tapijt en Marmoleum.


Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, mail ons via Info@abbazonwering.nl

of stuur uw bericht via onderstaande formulier.


U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dagelijks open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zondag gesloten.Houten vloeren laten schuren? profiteer van onze lage prijs en kwaliteit. ABBA zonwering Schoonhoven