Buitenzonwering

Bij ABBA zonwering en Wooninrichting vindt u alle buitenzonweringen zowel voor particulieren als zakelijk. Voor iedere raam hebben we daarvoor een oplossing voor. Onze producten zijn van top Kwaliteit en betaalbaar.

Buitenzonwering

  • Vind uw nieuwe zonwering

    ABBA zonwering & Wooninrichting levert en monteert zonweringsproducten door heel Nederland. Het gaat om Nederlandse producten van een hoogwaardige kwaliteit en zijn een combinatie van design, bescherming en kracht.

    Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

    Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425 of Stuur via onderstaande formulier een bericht dan nemen we zo snel mogelijk kontakt met u op.

Zoek je een manier om van jouw terras, huis of tuin de aangename en gezellige plaats te maken? Koel deze plaats dan af met behulp van een zonwering. ABBA zonwering en Wooninrichting biedt u verschillende oplossingen aan. Zo kan je kiezen om een terrasoverkapping of een pergola te laten plaatsen. Als je liever geen steunpalen in uw tuin wilt hebben dan is de mogelijkheid om voor knikarmschermen, markiezen of uitvalschermen te gaan. Een knikarmschem, markies of uitvalscherm wordt aan de muur bevestigd. 

ABBA zonwering Schoonhoven