Markiezen

Allereerst de uitstraling! De markies heeft een heel eigen imago. Het geeft aan uw woning een extra klassieke, nostalgische uitstraling. In combinatie met een doekkleur die perfect past bij uw woning, heeft een markies iets onderscheidend dat u bij andere woningen niet snel zult aantreffen.

BETALUX markiezen vallen onder de diagonaal uitvallende zonwering, maar biedt nog meer schaduwcomfort dan een uitvalscherm. Vanwege de zijkanten die ook dicht zijn met zonweringsdoek kan de zon niet zijdelings naar binnen schijnen. Daardoor bereikt u met een BETALUX markies een groot schaduweffect in uw woning.

Extra pluspunt: BETALUX markiezen zijn windvast! BETALUX markiezen zijn leverbaar in 5 verschillende uitvallen, namelijk 80 cm uitval, 100 cm, 115 cm, 135 cm en 150 cm. Het aantal velden of slagen bij een 80 cm uitval is vier, alle overige uitvalmaten hebben 5 velden of slagen. BETALUX markiezen worden verder standaard geleverd met 2 markieskatrollen, 1 koordkikker, 1 kunststof koordgeleider, gegalvaniseerde scharnieren en 2 ophangbeugels.

BETALUX markiezen hebben een omkasting ter bescherming van het doek als de markies is opgehaald. De omkasting kan in hout worden uitgevoerd of in aluminium. Standaard levert BETALUX de kap en zijschotten in RAL 9010 (wit), RAL 9001 (roomwit), RAL 6009 (groen) of RAL 7016 (antraciet).

Met een BETALUX markies gaat u bijzonder genieten van een prachtig stuk zonwering. Raadpleeg voor aanschaf altijd even uw BETALUX-dealer. Bij hem kunt u de omkasting bekijken, doekkeuze maken en de specifieke montage bespreken.


Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, mail ons via Info@abbazonwering.nl

of  stuur uw bericht via onderstaande formulier.

U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dagelijks open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zondag gesloten.

Vrijblijvend offerte markiezen ABBA zonwering Schoonhoven