Uitvalschermen

ABBA uitvalschermen zijn erg gewilde typen zonwering. Waarom? Waarschijnlijk toch vanwege de grote mate van lichtbescherming of schaduwcreatie. Door de lage stand van het scherm voor uw raampartij, heeft u zoveel mogelijk schaduweffect. Dat zorgt niet alleen voor schaduw binnen en dus bescherming van uw meubels tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling, maar u krijgt er ook een aangename, koele temperatuur door binnen in uw woonkamer.

Wanneer beslist u tot het aanschaffen van een ABBA uitvalscherm, in plaats van andere vormen van ABBA zonwering? Naast het feit of u het ene type ABBA zonwering mooier vindt dan het andere, is het ook een afweging van feiten.
Bijvoorbeeld, op plekken waar je geen vrije doorloop hebt kies je eerder voor een ABBA uitvalscherm dan voor een terrasscherm. Denk aan raampartijen waar niemand langsloopt en dus laaghangende zonwering niemand hindert. Door de lage stand of schuine hoek van het scherm, realiseert u zoveel mogelijk schaduw binnen. Een ABBA uitvalscherm is dus niet bedoeld om eronder te gaan zitten, maar om erachter, in uw kamer, te genieten van zoveel mogelijk schaduw!
ABBA uitvalschermen zijn vervaardigd van sterk aluminium, waardoor lichtgewicht en stabiel. De cassette waarin het doek oprolt, alsmede de armsteunen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Dus u kunt uw ABBA uitvalscherm aanpassen naar de kleur van uw buitengevel. Alle ABBA uitvalschermen zijn voorzien van een kwaliteitsdoek uit de Swela Sunvas doekcollectie. Daarmee bent u verzekerd van actuele dessins en vuil- en UV-licht werende doeken. Met een ABBA uitvalscherm zult u heel veel gemak hebben. Ze zijn ook nog eens zeer laag in prijs. ABBA vervult zo al uw zonweringswensen!.


Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425 of Stuur via onderstaande formulier een bericht dan nemen we zo snel mogelijk kontakt met u op.

Vrijblijvend offerte knikarmschermen ABBA zonwering Schoonhoven