Alle soorten vloeren

Bij ABBA zonwering en Wooninrichting is er ruime keuze uit diverse vloeren zoals PVC, Laminaat, Tapijt, Vinyl en nog veel meer keuzes.

Vloeren

Bij ABBA zonwering en Wooninrichting heeft u de keuze op alle soorten vloeren.
Als vloerenspecialist beschikken wij over een uitgebreid assortiment. Binnen ons assortiment vind je onder andere PVC vloeren, laminaat vloeren, linoleum vloeren, tapijt vloeren en vinyl vloeren. Alle vloeren binnen ons assortiment zijn van topkwaliteit. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet exact wat voor vloer voor uw locatie het meest geschikt is? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak in en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Dit zijn de merken die wij leveren.

Coretec  -  Bodiax  -  Gelasta  -  Meister  -  Forbo  -  Desso

Dankzij de nauwe samenwerking met deze fabrikanten kunnen wij tegen schappelijke prijzen inkopen. Voor u betekent dit dat wij je scherpe prijzen kunnen aanbieden. Wil je een nauwkeurige berekening, dan raden wij u aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Binnen één dag ontvangt u een offerte van ons!


Coretec Trap bekleden

Coretec vloeren

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe COREtec®

vloer? Neem een kijkje in onze showroom voor verschillende collecties!
Steen, hout, standaardplanken of visgraat: er zijn zoveel designs waar u uit kunt kiezen om de look te creëren die bij u past. Want de ontwikkelingen op het gebied van vloeren staat niet stil, alhoewel je met de komst van de COREtec vloer zou zeggen dat het maximale resultaat bijna is bereikt. De COREtec vloer is een soort van revolutie in de pvc-vloeren terwijl de pvc-vloeren al zo sterk zijn en zoveel prettige eigenschappen hebben. Toch was het mogelijk om op bepaalde punten nog meer innovatie verbeteringen aan te brengen waardoor er een vloer is ontstaan met een 10db demping dus prima geschikt voor appartement en een uitstekende waterbestendigheid. Dit alles zonder de unieke uitstraling te verliezen van een realistische vloer met een voelbare structuur. 

Kan u trap een nieuwe look gebruiken? Of bent u klaar voor een volledige metamorfose? Met COREtec® Stairs renoveert u uw trap in een handomdraai!

COREtec® voor een snelle traprenovatie. De installatie gebeurt in slechts één dag door onze vakmannen. Dankzij onze speciale antislip laag zijn onze trappen veilig én volledig bestand tegen het echte gezinsleven. De unieke Soundcore®-technologie en geïntegreerde kurkonderlaag zorgen daarbovenop voor akoestische demping. Uw trap en vloeren kunnen perfect op elkaar afgestemd worden dankzij onze bijpassende vloeren, plinten en accessoires.


Daarbovenop geniet u van alle andere COREtec®-voordelen:

100% watervast
Extreem stabiel
Geen acclimatisatie nodig
Op elke ondergrond
Huisdiervriendelijk
Antistatisch

Bodiax vloeren

De Bodiax Concrete collectie is een stijlvolle en warme vloer, welke nauwelijks te onderscheiden is van een echte betonnen vloer. De PVC vloer wordt rechtstreeks op de vloer verlijmd, wat een strakke look geeft en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De stroken hebben een vierzijdige V-groef. Neem een kijkje in onze showroom voor verschillende collecties!

  • Dit kunt u van de Concrete collectie verwachten: Natuurgetrouwe designs.
  • Rondom een microvelling rand.
  • Makkelijk te plaatsen en schoon te houden.
  • Hygiënisch.
  • Stille akoestiek.
  • Maximale variatie in patronen.
  • Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes.
  • 15 jaar garantie bij woongebruik. 
  • Geschikt voor recycling. 
  • Productie volgens strenge Europese normen.

 Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De Concrete collectie is ontwikkeld om op de vloer verlijmd te worden waardoor het loopgeluid tot het minimum is gereduceerd.

MEISTER laminaat

Meister laminaat vloeren worden voor 100% gemaakt van natuurlijke hulpbronnen, met name hout. Het hart is een plaat gemaakt van samengeperste houtvezels. Er is ondersteuning voor stabilisatie eronder. Bij sommige verdiepingen is er zelfs een geïntegreerde geluidsisolatie. Bovenop bevindt zich het "gezicht" van de laminaatvloer, het decorpapier, d.w.z. met authentieke houteffecten, steendecors of echt creatieve ontwerpen. De bovenste laag (de looplaag) bestaat uit resistente melaminehars en geeft de laminaatvloer zijn ongelooflijke duurzaamheid en gemakkelijk schoon te maken. MEISTERDESIGN EDITION M6 EIK RELAXED PURE 6863

Uitvoering:                                      Visgraat
Randafwerking:                               V4 - Groef aan alle zijden:
Garantie bij woongebruik:              25 jaar
Gebruikersklasse:                           AC4 Klasse 32
Afmetingen plank | Inhoud pak:    620x155x8 mm | 1.345 m2                                 
Matlook:                                           Nee
Vloerverwarming:                            Geschikt

MeisterDesign Edition M6 Eik relaxed pure 6863


Meister heeft met de nieuwe MeisterDesign Edition M6 een klassieke serie in een nieuw jasje gestoken. Een ambachtelijke visgraat vloer die zeer natuurlijk aanvoelt. Dankzij de zeer slijtvaste Diamant Pro toplaag is deze vloer geschikt voor huishoudens waar in geleefd wordt. Extra sterk, comfortabel en ook nog eens in prachtige kleuren. De MeisterDesign Edition M6 collectie bestaat uit 4 trendy decoren en heeft 4 V-groeven. Dankzij het gepatenteerde UniZip-legsysteem zijn A en B planken meer nodig en is de vloer makkelijk en snel te leggen door het gebruiksvriendelijke kliksysteem.

Meister laminaat: de beste keuze

Meister laminaat is de beste keuze als u een gemakkelijke en comfortabele vloer in huis wenst. Een vloer die bovendien voldoet aan de eisen die u stelt aan het design. Daar valt de kleur uiteraard onder, maar ook het dessin. U heeft de mogelijkheid om uw interieur als uitgangspunt te nemen. Op basis daarvan kiest u dan een kleur en dessin. Of gaat u het interieur helemaal opnieuw inrichten? In dat geval is het mogelijk om eerst een keuze te maken uit het aanbod met Meister laminaat. Dan is de rest van het interieur met kleur en meubels daarop aan te passen. Vervolgens geniet u jaren achtereen van een prachtige vloer in huis. Aangezien Meister laminaat bijzonder slijtvast is, geldt dat de vloer er schitterend uit blijft zien. 

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het maken van een keuze uit het aanbod met Meister laminaat? Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van een passende keuze. U bent van harte welkom in onze showroom. Neem gerust contact op.

Naast COREtec, Bodiax en Meister hebben we ook nog aantal merken vloeren in onze showroom, voor bezichtiging bent u van harte welkom in onze showroom aan de zilverstraat 11 te Schoonhoven.

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder
Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, u kunt ons mailen via Info@abbazonwering.nl
of stuur uw bericht via onderstaande formulier.
Dagelijks open van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur 

Zondag gesloten.

ABBA zonwering Schoonhoven