COREtec®VLOEREN

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe COREtec®
vloer? Neem een kijkje in onze showroom voor verschillende collecties!
Steen, hout, standaardplanken of visgraat: er zijn zoveel designs waar u uit kunt kiezen om de look te creëren die bij u past. Want de ontwikkelingen op het gebied van vloeren staat niet stil, alhoewel je met de komst van de COREtec vloer zou zeggen dat het maximale resultaat bijna is bereikt. De COREtec vloer is een soort van revolutie in de pvc-vloeren terwijl de pvc-vloeren al zo sterk zijn en zoveel prettige eigenschappen hebben. Toch was het mogelijk om op bepaalde punten nog meer innovatie verbeteringen aan te brengen waardoor er een vloer is ontstaan met een 10db demping dus prima geschikt voor appartement en een uitstekende waterbestendigheid. Dit alles zonder de unieke uitstraling te verliezen van een realistische vloer met een voelbare structuur. 

Coretec Trap bekleden

Kan u trap een nieuwe look gebruiken? Of bent u klaar voor een volledige metamorfose? Met COREtec® Stairs renoveert u uw trap in een handomdraai!
Daarbovenop geniet u van alle andere COREtec®-voordelen:
100% watervast
Extreem stabiel
Geen acclimatisatie nodig
Op elke ondergrond
Huisdiervriendelijk
Antistatisch
COREtec® voor een snelle traprenovatie. De installatie gebeurt in slechts één dag door onze vakmannen. Dankzij onze speciale antislip laag zijn onze trappen veilig én volledig bestand tegen het echte gezinsleven. De unieke Soundcore®-technologie en geïntegreerde kurkonderlaag zorgen daarbovenop voor akoestische demping. Uw trap en vloeren kunnen perfect op elkaar afgestemd worden dankzij onze bijpassende vloeren, plinten en accessoires.

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder
Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, u kunt ons mailen via Info@abbazonwering.nl
of stuur uw bericht via onderstaande formulier.
Dagelijks open van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur
Zondag gesloten.

ABBA zonwering Schoonhoven