DUURZAME AKOESTISCHE WANDPANELEN

DUURZAME AKOESTISCHE WANDPANELEN

ABBA zonwering en Wooninrichting biedt u hoogwaardige akoestische houten panelen voor een warme en stijlvolle uitstraling aan uw interieur. De panelen zijn eenvoudig te bewerken/monteren en zijn gemakkelijk toe te passen in uw woning, bedrijf, restaurant of een collegezaal.
De akoestische houten panelen zijn gemaakt van duurzame materialen. Het gerecycled hout is FSC-gecertificeerd en het vilt is gemaakt van gerecycled plastic uit de zee. Dit zorgt ervoor dat geluidsgolven worden geabsorbeerd en de galm verdwijnt (geluidsklasse A).
De kant-en-klare akupanelen zijn gemakkelijk te bevestigen aan uw wand of plafond. Deze stijlvolle aanvulling op je interieur zorgt voor dé ultieme combinatie van design, akoestiek en duurzaamheid wat samenkomt in één product. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos!
Heeft u vragen, neem gerust kontakt op voor advies of een vrijblijvend offerte. 

Zorgvuldig ontworpen om het geluidsniveau in jouw kamer te verlagen.

Vind je het moeilijk om te horen wat mensen zeggen door slechte akoestiek? Problemen met slechte akoestiek zijn in veel ruimtes een groot probleem, maar met een lamellenwand of -plafond creëer je een fijne akoestische sfeer voor jezelf en de mensen om je heen.
Geluid bestaat uit golven. Wanneer deze geluidsgolven harde oppervlakken raken, zal dit terug de ruimte in worden gekaatst en ontstaat er nagalm. De akoestische panelen breken en absorberen de geluidsgolven wanneer deze het vilt en de lamellen raken. Zo wordt voorkomen dat het geluid weerkaatst in de kamer, wat uiteindelijk galm elimineert.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bovenstaande werkzaamheden? Vraag nu een offerte aan. Onze offerte is vrijblijvend en compleet naar wens van de klant. 

ABBA zonwering Schoonhoven