JAB Anstoetz gordijnen en meubelstoffen

Het Duitse familiebedrijf JAB Anstoetz is internationale marktleider op het gebied van interieurstoffen. Met meer dan 70 jaar ervaring en verkooppunten in meer dan 80 landen over de hele wereld kunt u niet meer om het merk heen. JAB stoffen staan bekend om de hoge kwaliteit en luxe uitstraling

GORDIJNEN EN VOILES
GEEF UW KAMER EEN FEEL-GOOD SFEER

Met gordijnen of voiles kun je elke leefruimte verfraaien. Als privacybescherming in uw slaapkamer of voor elegante zonwering in de woonkamer is één ding zeker: uw uitzicht uit de ramen is individueel en elk uitzicht is verrijkt. Onze selectie omvat fascinerende decoratiestoffen en voiles in een verscheidenheid aan verschillende ontwerpen en kleuren. Casual, extravagant, industrieel of glamour, vul uw inrichtingsstijl aan met bijpassende patronen, motieven of effen stoffen op de ramen. Laat je inspireren door onze producten.

DOORZICHTIG

ONDOORZICHTIG

DOORZICHTIG

Semi-transparante gordijnen filteren het binnenkomende licht en brengen discrete privacy, terwijl transparante gordijnen volledig zijn gewijd aan het decoratieve aspect. De behoefte aan lichtinval en privacy hangt af van uw eigen voorkeur.


ONDOORZICHTIG

Een ondoorzichtig gordijn bestaat uit een lichtdoorlatende decoratiestof. Ze zijn niet alleen decoratief en dragen bij aan de sfeer van de ruimte, maar vervullen ook de wens om op de juiste momenten ongestoord te zijn. Als je 's avonds het licht aandoet, blijven nieuwsgierige ogen buiten. LEEFWERELDEN OM VERLIEFD OP TE WORDEN - WELKE STIJL PAST HET BESTE BIJ JOU?


Ons huis is een uitdrukking van onszelf. We willen ons ermee identificeren, ons goed voelen en onze persoonlijke stijl onderstrepen. Hou je van expressief en buitengewoon? Of is gezelligheid en een casual look belangrijk voor je? Vind de stijl die het beste bij je past en laat je inspireren door onze woonstijlen.

GELUIDSABSORBEREND

GELUIDSABSORBEREND

De hoogste kwaliteit luidsprekerboxen hebben geen nut, als de woonkamer het ruimtelijke geluid van een wachtkamer heeft. Een gordijn nodigt niet alleen uit om te kijken, het zorgt ook voor een betere surround sound. Geluidsgolven worden gereflecteerd door meubelstoffen en onderdrukken de nagalm die anders zou optreden. Overigens dient het ook als geluidsbescherming, want een gordijn bij het raam schermt zich af tegen vervelend geluid van buitenaf. 

VLEK BESCHERMD

Iedereen heeft zijn favoriete plek thuis. Voor sommigen is de bank het middelpunt van de woonkamer. Voor anderen is de gezellige ontmoetingsplek rond de eettafel. Dit is waar de familie samenkomt om te kletsen, te spelen, uit te rusten en een ontspannen tijd samen te hebben. Om de tijd die je samen doorbrengt echt leuk te maken, kosten vlekken veroorzaakt door koffie, rode wijn, ketchup of balpennen op de stoffen niet langer zenuwen. Ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd met water en wat zeep. 

VLEK BESCHERMD

OUTDOORSTOFFEN

Ze overtuigen met aantrekkelijkheid en geschiktheid voor dagelijks gebruik tegelijkertijd. Onze outdoor stoffen schitteren in zomerse looks terwijl ze slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Met onze outdoor allrounders kunt u uw mooiste uren buiten doorbrengen. 

OUTDOORSTOFFEN

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, mail ons via Info@abbazonwering.nl
of stuur een bericht via onderstaande formulier.

ABBA zonwering Schoonhoven