Jaloezieën

Houten jaloezieën op maat

Laat de natuur binnen in uw interieur. Kies voor warme en luxe houten horizontale jaloezieën van ABBA zonwering. We gebruiken enkel duurzaam, FSC-gecertificeerd hout van de beste kwaliteit. Zo garanderen we u oneindig genot van uw raamdecoratie én dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze planeet.
Daarnaast zorgt de keuze van ons hout ook voor akoestisch en thermisch comfort door het sterke isolatievermogen.
De mogelijkheden voor uw houten horizontale jaloezieën zijn eindeloos en je stemt de houtsoort, kleur en lamelbreedte helemaal af op uw interieur.


Aluminium jaloezieën

Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar u weet niet welke soort raambekleding het meest voor u geschikt is? Met een aluminium jaloezie zit u altijd goed. Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig, zijn de perfecte oplossing voor ieder raam, verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk in onderhoud en zijn iets voordeliger dan hout jaloezie.

De jaloezieën van Hout en aluminium van ABBA zonwering worden uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit waarbij de dikte van de lamel cruciaal is. De lamellen van hout collectie zijn maar liefst 2.5 mm dik. Wilt u zelf de kwaliteit van onze jaloezieën ervaren dan kunt u vrijblijvende een afspraak maken met een van onze adviseurs zodat hij u bezoekt thuis en samen de jaloezieën kunt bekijken. Voor een afspraak kunt u bellen naar 085 0605425. U kunt uw vraag ook stellen via aanvraagformulier.  

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, mail ons via Info@abbazonwering.nl
of stuur een bericht via onderstaande formulier.


ABBA zonwering Schoonhoven