Klanten vertellen

Lees hieronder wat onze klanten over ons vertellen.


Roma screen

eerlijke mensen, en leveren keurig werk, komen afspraak netjes na, niks mis mee, dit bedrijf beveel ik zeker aan.

Familie van t klooster

Bergambacht


Roma rolluik 

Betrouwbaar en goed bereikbaar luisterde goed en lost problemen op 

Simone van der Valk 

Schoonhoven


Vloeren: 40 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Goede en betrouwbare vakman! De vloer ziet er weer als nieuw uit en de plinten zijn netjes gedaan. Wij zijn heel blij met het resultaat en zeer tevreden over Ab.

Thijs Van Rooijen

Utrecht 


Houten vloer geschuurd en drie keer gelakt.

ABBA overtrof onze verwachting want wat zijn we weer blij met onze houten vloer na het schuur- en lakwerk van ABBA. Nog mooier geworden zelfs dan het origineel!! Vakspecialist, vlotte communicatie en iemand die zijn afspraken nakomt. ABBA kunnen we iedereen van harte aanbevelen. Lee & Cindy uit Schoonhoven


Vloeren: 28 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Houten planken

Ab en zijn collega's hebben onze vloer geschuurd en gelakt. Na de tweede standaard laklaag zagen wij nog wat kale plekjes op de vloer en is Ab teruggekomen om de vloer opnieuw te behandelen. Ab heeft daarnaast ook plinten gelegd in dezelfde kamer. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en ook over de communicatie en wijze van werken door Ab en zijn collega's. Ik raad Ab zeker aan!

Inge de Wit

Utrecht 


Rolluiken

"In april 2021 hebben wij onze rolluiken besteld bij en laten plaatsen door Abba Zonwering. Wat direct opviel was de snelle reactietijd en opvolging middels offerte en - na akkoord onder voorbehoud - een inmeet-afspraak. Na het definitieve akkoord werd de gecommuniceerde levertermijn ruimschoots gehaald, waarna op de dag van plaatsing de drie rolluiken binnen een paar uur netjes gemonteerd op de ramen zaten. Al met al: nette, aardige mensen, snelle service en een fijne, betrouwbare samenwerking. Ik zou Abba Zonwering bij eenieder aanbevelen." Remco Koornhof


Rolluiken

"Kundige, afspraak nakomende aardige medewerkers."

Zeer nette aardige medewerkers/ eigenaar. die zijn afspraken nakomt en zeer behulpzaam is. een echte aanrader

Kwaliteit 8

Service 10

Prijs / kwaliteit 8 

Mevr. M. Helmig

 Mijnsheerenland


Knikarmscherm en Rits screen

"Vakmanschap, kennis van zaken, betrouwbaar."

Na informatie, persoonlijk toelichting en advies. Zorgvuldig en duidelijke offerte. Uitvoering met kennis van zaken en rekening houdend met situatie.

Kwaliteit 8

Service 9

Prijs / kwaliteit 8

De heer Verbaan

Nieuwegein