Knikarmschermen

Pirisol Terrasschermen

STANZA semi cassette

Het ideale scherm met fraaie vormgeving gecombineerd met optimale leefruimte. Door de vrijdragende constructie van de armen zijn geen hinderlijke steunen aanwezig, waardoor een vrije doorloop onder het scherm ontstaat. De doorloophoogte kan desgewenst versteld worden, zodat het volledig aan uw wensen voldoet.

Er is keuze uit twee types knikarmschermen, semi cassette knikarmscherm 2 Buis type Stanza en gesloten cassette knikarmscherm 2 Buis type Rondo. Alle types zijn op maat en naar wens te leveren. Hiervoor gelden standaard maten en standaard doekkleuren.
Voor een overzicht van verkrijgbare doekkleuren kijkt u op de website van Dickson of Sattler.
Deze schermen kunnen ook elektrisch bediend worden, met standaard merk Faac of Somfy.
HIERONDER WORDEN DE TYPES KNIKARMSCHERMEN APART BESCHREVEN.

SEMI- CASSETTE KNIKARMSCHERM 2B STANZA

Een stijlvol knikarmscherm, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, voorzien van prachtige afgeronde vormen.

De aluminium gietdelen zijn in Ral 9006, kap en voorlijst geanodiseerd, de zijkappen zijn verkrijgbaar in Ral 7016 structuur of Ral 9006.

HET KNIKARMSCHERM STANZA IS LEVERBAAR IN DE VOLGENDE AFMETINGEN:


  • breedte van 1830 t/m 5500 mm met uitval van 1500 mm
  • breedte van 2400 t/m 5500 mm met uitval van 2000 mm
  • breedte van 2830 t/m 5500 mm met uitval van 2500 mm
  • breedte van 3260 t/m 5000 mm met uitval van 3000 mm (elektrisch)

breedte van 3550 t/m 5000 mm met uitval van 3000 mm (slinger)


CASSETTE KNIKARMSCHERM RONDO

Dit scherm is als het ware de STANZA, maar dan luxer uitgevoerd met een onderplaat. Hierdoor is de kap volledig afgesloten en daardoor is het doek goed beschermd tegen regen en wind. De aluminium delen zijn standaard geanodiseerd of Ral 9001 en kunnen desgewenst in iedere Ral kleur worden gemoffeld. Om het bedieningsgemak te vergroten is het scherm altijd elektrisch.

HET KNIKARMSCHERM RONDO IS LEVERBAAR IN DE VOLGENDE AFMETINGEN:

  • breedte van 2400 t/m 5000 mm met uitval van 2000 mm
  • breedte van 2830 t/m 5000 mm met uitval van 2500 mm
  • breedte van 3260 t/m 5000 mm met uitval van 3000 mm


WILMS kniukarmscherm 700 LX

Een zonnescherm of knikarmscherm is de meest elegante oplossing om schadelijke UV-stralen te weren op uw terras. Zo kan je samen met jouw gezelschap langer én op een verantwoorde manier genieten van de zon. Deze overkapping zie je enkel wanneer je daar zelf om vraagt. Al de andere momenten zit het geheel verstopt in een mooi afgewerkte kast die tegen de buitengevel wordt bevestigd.

Het grootste voordeel van een zonnescherm is dat het om een oprolbaar systeem gaat. Bij deze oplossing heb je dus geen steunpalen die permanent zichtbaar zijn. Tevens zal een zonnetent warme zonnestralen afblokken nog voor ze de kans krijgen om jouw woning op te warmen. Terwijl je met volle teugen geniet van jouw terras en het mooie weer, bewijst het zonnescherm ook nog eens zijn nut als zonwering. 2-in-1 dus!

Voor ieder karakter een ander type zonnewering

Wij hebben 2 verschillende zonnetenten in ons gamma, elk met hun eigen sterke punten.

De Wilms 700LX is het nieuwste zonnescherm in ons gamma. De traditionele ronde vormen van zowel kast als voorprofiel zijn verdwenen en maakten plaats voor een eigentijds en strak design. Dankzij de magnetische zijkappen blijven de motor en de bedieningselementen steeds makkelijk bereikbaar.
De terrassen en raampartijen worden alsmaar groter, dus volgen onze producten. Het Wilms zonnescherm 700LX is beschikbaar tot een breedte van 7 meter en 3,5 meter uitval. Meer dan voldoende om schaduw en verkoeling te brengen op een terras van 5m op 3m. Wie terras zegt, zegt ook gezelligheid. En dan mag het juiste licht niet ontbreken. Zowel directe als indirecte LED-verlichting zijn standaard gemonteerd in het Wilms zonnescherm 700LX. Via de afstandsbediening kan je beide lichtstroken apart bedienen en dimmen.

De Solitair is een iets elegantere oplossing waarbij er meer op de details werd gelet. Door twee schermen te koppelen met een tussendoekrol, kan je een breedte van 14 meter bereiken. In tegenstelling tot de 700LX heeft dit type een uitval van maximaal 4 meter. Uniek bij de Solitair is dat er wordt gewerkt met een doekschelp in de kast. Die zorgt er voor dat het doek een beter hanggedrag vertoont en dat de doekrol mooi zit weggewerkt.


Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, mail ons via Info@abbazonwering.nl

of stuur uw bericht via onderstaande formulier.

U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dagelijks open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zondag gesloten.


ABBA zonwering Schoonhoven