Meister Laminaat

MEISTERDESIGN EDITION M6 EIK RELAXED PURE 6863

Uitvoering: Visgraat
Randafwerking: V4 - Groef aan alle zijden:
Garantie bij woongebruik: 25 jaar
Gebruikersklasse: AC4 Klasse 32
Afmetingen plank | Inhoud pak: 620x155x8 mm | 1.345 m2
Matlook: Nee
Vloerverwarming: Geschikt

Meister laminaat: de beste keuze

Meister laminaat is de beste keuze als u een gemakkelijke en comfortabele vloer in huis wenst. Een vloer die bovendien voldoet aan de eisen die u stelt aan het design. Daar valt de kleur uiteraard onder, maar ook het dessin. U heeft de mogelijkheid om uw interieur als uitgangspunt te nemen. Op basis daarvan kiest u dan een kleur en dessin. Of gaat u het interieur helemaal opnieuw inrichten? In dat geval is het mogelijk om eerst een keuze te maken uit het aanbod met Meister laminaat. Dan is de rest van het interieur met kleur en meubels daarop aan te passen. Vervolgens geniet u jaren achtereen van een prachtige vloer in huis. Aangezien Meister laminaat bijzonder slijtvast is, geldt dat de vloer er schitterend uit blijft zien.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het maken van een keuze uit het aanbod met Meister laminaat? Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van een passende keuze. U bent van harte welkom in onze showroom. Neem gerust contact op.

Meister laminaat vloeren worden voor 100% gemaakt van natuurlijke hulpbronnen, met name hout. Het hart is een plaat gemaakt van samengeperste houtvezels. Er is ondersteuning voor stabilisatie eronder. Bij sommige verdiepingen is er zelfs een geïntegreerde geluidsisolatie. Bovenop bevindt zich het "gezicht" van de laminaatvloer, het decorpapier, d.w.z. met authentieke houteffecten, steendecors of echt creatieve ontwerpen. De bovenste laag (de looplaag) bestaat uit resistente melaminehars en geeft de laminaatvloer zijn ongelooflijke duurzaamheid en gemakkelijk schoon te maken. 

MeisterDesign Edition M6 Eik relaxed pure 6863

Meister heeft met de nieuwe MeisterDesign Edition M6 een klassieke serie in een nieuw jasje gestoken. Een ambachtelijke visgraat vloer die zeer natuurlijk aanvoelt. Dankzij de zeer slijtvaste Diamant Pro toplaag is deze vloer geschikt voor huishoudens waar in geleefd wordt. Extra sterk, comfortabel en ook nog eens in prachtige kleuren. De MeisterDesign Edition M6 collectie bestaat uit 4 trendy decoren en heeft 4 V-groeven. Dankzij het gepatenteerde UniZip-legsysteem zijn A en B planken meer nodig en is de vloer makkelijk en snel te leggen door het gebruiksvriendelijke kliksysteem.