Plissé gordijnen

ABBA zonwering levert plisségordijnen voor sfeer en rust in je woning. Ze bestaan uit één laag gevouwen stof die charmant oogt in elk interieur. U houdt op een charmante manier het zonlicht buiten, terwijl u wel nog daglicht binnenlaat én steeds geniet van het zicht naar buiten. Om de visuele harmonie van uw raam te bewaren, vouwen de plisségordijnen strak samen.
Op zoek naar decoratie voor een bijzonder gevormd raam? Plisségordijnen bij ABBA zonwering zijn perfect geschikt voor hellende ramen (zoals dakramen of veranda's) en zijn ook beschikbaar voor alle soorten en  vormen ramen.

CREËER MEER SFEER

ABBA zonwering plisségordijnen zijn sfeervol en elegant! Ze bieden een volledige bescherming tegen zonlicht terwijl je toch optimaal kan genieten van het daglicht en het mooie zicht naar buiten.
Je creëert niet alleen sfeer in je leefwereld, maar kiest ook zelf de graad van privacy. Er zijn namelijk verschillende gradaties van transparantie. Het is meteen ook een elegante verschijning in uw interieur, want dit gordijn plooit compact op. Plisségordijnen bieden niet alleen visueel comfort. Ze hebben ook een reeks aan functionele voordelen. Ze gaan verder waar andere soorten raambekleding stoppen.
De collectie bevat een enorme waaier aan kleuren.


Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder

Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, mail ons via Info@abbazonwering.nl

of stuur uw bericht via onderstaande formulier.

U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dagelijks open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zondag gesloten.

ABBA zonwering Schoonhoven