Rol- en vouw gordijnen

Ben je op zoek naar mooie verduisterende gordijnen van hoogwaardige kwaliteit? Kom dan eens langs bij ABBA zonwering in Schoonhoven. Kies voor onze elektrische vouwgordijnen of ga voor een verduisterend rolgordijn van VELUX. Het leveren van goede kwaliteit en een persoonlijke service is voor ons erg belangrijk. Daarom hebben wij een eigen montagedienst waar je gebruik van kunt maken.

Diverse verduisterende gordijnen voor jouw huis

Ben je op zoek naar verduisterende gordijnen? Dan wil je natuurlijk mooie, op maat gemaakte gordijnen. Wil je graag een verduisterend rolgordijn van Design HR. In onze collectie heb je een ruime keuze verduisterende gordijnen. Ook wanneer je op zoek bent naar een ander soort gordijnen kun je bij ons terecht. Zo hebben wij plisségordijnen, maar ook rolluiken en verschillende jaloezieën. Kies je favoriete verduisterende gordijnen uit ons assortiment en ervaar de voordelen:


  • Zowel rol- als vouwgordijnen worden standaard uitgevoerd met kettingbediening, elektrisch is ook mogelijk
  • Voering bij de vouwgordijnen

Maak snel een afspraak voor je nieuwe verduisterende gordijnen

Wil je graag een verduisterend rolgordijn van Design HR of een van onze elektrische vouwgordijnen voor in je huis? Kom dan langs in onze showroom in Schoonhoven of bel naar 085 - 0605 425 om een afspraak te maken bij jou thuis. Heb je je keuze gemaakt? Vraag een offerte aan op onze website of stuur een e-mail naar info@abbazonwering.nl

Verduisterend

Half transparant

Transparant

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, mail ons via Info@abbazonwering.nl
of stuur een bericht via onderstaande formulier.

ABBA zonwering Schoonhoven