Rolluiken


Heroal rolluiksystemen van aluminium zijn de beste keuze op het gebied van duurzaamheid, rendabiliteit en functionaliteit. Voor een hoge weerbestendigheid zijn onze rolluiken gecoat met een tweelaagse diklak. De talloze vormgevingsmogelijkheden bij de oppervlakteveredeling en het ruime aanbod aan vormen en typen maken van heroal rolluiksystemen een exclusief designelement.

Rolluiklamellen


Uiterst stabiel en bijzonder energie-efficiënt

De systeemwereld van Heroal rolluiken biedt unieke voordelen voor ieder product: Heroal rolluiken zijn duurzaam en garanderen een optimale inbraakbeveiliging. Dankzij de optimale oppervlaktekwaliteit en hoge stabiliteit zijn openingsbreedten mogelijk die niet realiseerbaar zijn met kunststof rolluiken - met behoud van een hoge weerstand tegen windbelasting. En ook het energierendement mag er zijn. Door uw Heroal rolluik 's nachts neer te laten, kunt u tot wel 56% energie besparen.

Ook het design zal u weten te overtuigen: het ruime palet met kleuren die ook na verloop van tijd kleurvast blijven, biedt talrijke mogelijkheden voor de vormgeving.

Bediening

De Somfy motor die wij standaard leveren is een Somfy LT motor. Voor slechts € 30,00 meer per rolluik leveren wij de Somfy Ilmo weerstands motor inclusief anti optil en anti inbraak veren. Deze motor bepaalt zelf zijn draairichting en de boven- en onder positie. U hoeft de motor alleen maar aan te sluiten op de netspanning en het rolluik eenmaal omhoog en omlaag te sturen.

Motor is nu automatisch afgesteld!

U bespaart hierdoor veel tijd als u zelf monteert. Omdat de Somfy Ilmo motor bij elke cyclus zijn begin- en eindpositie bepaalt is nastellen verleden tijd. De Ilmo motor kent een obstakel detectie en beveiliging bij o.a. vast gevroren lamellen of een openstaand raam. Motor stopt bij weerstand en blijft in deze positie staan. Rolluik zal dus nooit vastlopen!!