Gratis screens Offertes

Screens

ROMA screens

Screens

Een screen is een vlakhangend zonweringsysteem. Screen zonwering is naast het weren van de zon een mooi systeem om uw ramen en deuren te beschermen.

Met de rondeonderlijst wordt de Pento of Rondo kast 100 aan de onderzijde afgesloten wanneer deze opgerold is. Het screen kan tot 3,0 Meter breed en 3,0 Meter hoog geproduceerd worden. Dit screen is prijstechnisch zeer interessant!

Naast het standaard screen heeft Roma ook een windvast screen in het programma. Het zipSCREEN.2 is het enige windvaste screen waarbij de onderlijst grotendeels verdwijnt in de kast. De geleider is maar 33 mm. breed en daarom ook zeer geschikt voor de projectwereld.

De kleuren van het standaard rollSCREEN.2 en het zipSCREEN zijn standaard verkrijgbaar in 209 Ral kleuren in mat en structuur uitvoering. Het doek kan worden uitgevoerd in de types Sergé, Soltis, Vuscreen of Sunworker.


Wilms Raamscreens


Dacht u bij het bouwen van uw woning ook dat de temperatuur in uw huis steeds aangenaam zou zijn? U bent niet de enige! Dagelijks krijgen we de vraag van mensen hoe ze oververhitting kunnen voorkomen. Omdat er tijdens het bouwen van de woning vaak geen plaats werd voorzien voor zonwering, raden we voorzetscreens aan. Deze worden zonder kap- of breekwerk aan de buitenkant van de woning geplaatst.

Afwerking op maat

Voorzetscreens worden steeds vaker tegen het raam ('in de dag') geplaatst. Ze zijn zelfs zo discreet dat het in sommige gevallen niet eens opvalt dat er kastjes hangen. Uiteraard kunnen ze ook tegen de gevel worden geplaatst, maar dat is een keuze die u zelf maakt.

Bij de voorzetscreens bieden we 3 kastvormen aan: afgeschuind, rond en vierkant. Enkel bij de allergrootste screens bent u beperkt tot de afgeschuinde kast. De afwerkingsmogelijkheden zijn in alle gevallen eindeloos. Zo kan u de screen kiezen die u het liefste wenst en ook de kast, geleiders en onderlat worden gelakt in een kleur naar keuze.


Byzon RaamscreensScreens van BYZON zijn leverbaar in 2 uitvoeringen, 3 kleuren standaard en 4 bedieningsmogelijkheden. Met BYZON screens gaat u byzonder genieten. We leggen graag uit waaro

BYZON screens zijn leverbaar in de windluwe-uitvoering en in de windvaste uitvoering. Windluwe BYZON screens past u toe op plaatsen waar weinig wind staat en daardoor het doek niet zal klapperen. De kleine kier die tussen het doek en de geleider zit is voor het oog eventueel weg te werken met een geleider die iets breder is. Windluwe BYZON screens zijn meescherp in prijs. Windvaste BYZON screens past u toe op gevels waar veel wind staat. Het screendoek van de windvaste screens zit links en rechts strak in de geleider zonder kier. Daardoor hangt het doek altijd strak en heeft de wind er geen vat op. Windvaste BYZON screens zijn altijd met elektrische bediening.

BYZON screens in de 2 uitvoeringen zijn leverbaar in RAL 9010 (wit), RAL 9001 (creme-wit) en RAL 7016 (antraciet). Dat zijn de meest verkochte kleuren in Nederland. Wilt u een andere kleur, geeft u dit dan op bij uw aanvraag. Elke kleur is in principe mogelijk. Het doek is leverbaar in vele kleuren en dessins. Ook is er extra verduisterend BYZON screendoek. BYZON screendoek filtert 85% zonlicht en beschermt uw meubels tegen UV-licht. BYZON doeken geven geen zicht naar binnen, maar wel naar buiten. BYZON extra verduisterend doek zorgt voor nog meer donkerte en zonwering. Als u dit wilt, geef dit dan bij uw aanvraag op in het vak opmerkingen. BYZON doeken zijn brandwerend en van hoge kwaliteit glasvezel.

BYZON screens zijn op 4 manieren te bedienen:

  1. Handbediend. Hiervoor wordt een muurdoorvoer gemaakt naar binnen toe, als u de bandopwinder binnen wilt hebben.
  2. Elektrische bediening d.m.v. een opbouw-/draaischakelaar. Ook hiervoor maken we een doorvoer door de muur en leggen de elektriciteit aan binnen een straal van 3 meter vanaf een stopcontact.
  3. Afstandbediening d.m.v. een handzender. Er is wel een stroompunt nodig binnen 3 meter, maar de bediening doet u niet met een schakelaar aan de muur maar met een afstandsbediening waar u in huis ook bent. We hebben handzenders die max. 5 typen zonwering kunnen bedienen, hetzij los van elkaar of tegelijk.
  4. U kunt ook kiezen voor SMART bediening d.m.v. een app op uw smartphone. Hiervoor is een speciaal Home-Wizzard of Home-Motion pakket beschikbaar.

BYZON screens vervullen byzonder goed de wensen van alle mensen!

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, mail ons via Info@abbazonwering.nl

of stuur uw bericht via onderstaande formulier.

U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dagelijks open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zondag gesloten.


Gratis screens Offertes ABBA zonwering Schoonhoven