Shutters

Over ABBA Shutters

ABBA Shutters staat voor kwaliteit, service en klanttevredenheid. Wij stellen met ons team de consument altijd voorop en streven er naar om in elke klantwens te kunnen voorzien. U kunt bij ons terecht voor gedegen advies en informatie over shutters raamdecoratie. Bij de aanschaf van ABBA Shutters profiteert u van een garantietermijn van maar liefst vijf jaar.
ABBA Shutters is leverancier van shutters raamdecoratie. Om kwaliteit te garanderen werken wij samen met hoogwaardige leveranciers van shutters. Door de stijgende vraag naar shutters vanuit de retailwereld en om velen van shutters te kunnen voorzien werken wij door heel Nederland.
Bovendien zijn shutters uitstekend te combineren met andere vormen van raamdecoratie.
Wilt u graag meer informatie over shutters en bent u benieuwd naar ABBA Shutters en  raamdecoraties? Neem snel contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij staan altijd voor u klaar. Via onderstaande contact formulier kunt u uw aanvraag indienen.

Premium

Premium shutters worden vervaardigd uit massief Paulownia hout. De Premium collectie is een uitgebreide collectie. Shutters zijn verkrijgbaar in tal van variaties. Kies de gewenste kleur, lamelbreedte en bediening en creëer zo uw persoonlijke shutters. 

Special

Special shutters worden gemaakt van lindehout (basswood) en zijn uitstekend te bewerken. Dankzij de strakke afwerking passen de shutters voortreffelijk bij ieder interieur en is deze collectie ideaal voor ramen in speciale vormen. 

Endurance

Endurance shutters worden vervaardigd uit duurzaam kunststof. Mooi in iedere woonruimte, maar speciaal ontwikkeld voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zoals de badkamer. 

Bij vragen kunt u ons bereiken via 085 0605 425, maar u kunt ook een bericht sturen via onderstaande formulier dan nemen we zo snel mogelijk kontakt met u op. 

ABBA zonwering Schoonhoven