Terrasoverkaping

U hebt een prachtig terras bij uw woning of huis aangelegd. Gefeliciteerd met deze nieuwe vierkante meters waar u en uw gezin met zekerheid genieten! Maar een mooi terras is pas écht compleet als deze is voorzien van een slimme aanbouw die u kunt zien als een sfeervolle en passende aanvulling op het bestaande interieur en exterieur.

Sterker nog: een prachtige terrasoverkapping, van hoge kwaliteit en met veel bedieningsgemak, bijvoorbeeld die uit de ABBA zonwering Collection, is niet alleen een sfeerbepalende aanwinst voor uw woning, het vermeerdert de (verkoop)waarde van uw huis.
Een terrasoverkapping is er in vele maten en vormen. Wij adviseren u daarom altijd om contact op te nemen met een van onze adviseurs. Deze komt bij u langs, geeft u een goed advies en hij is bovendien in staat om professioneel alle maten op te meten.
Daarnaast zijn wij in staat om vragen te stellen of ideeën te opperen waar u zelf bij de aankoop van een terrasoverkapping niet bij stil had gestaan.

Verandazonwering

De zomers in Nederland worden de komende jaren warmer en warmer. Zeker weten dat we de temperatuurstijging met z'n allen zullen ervaren. Heerlijk toch om dan in die zomerse periodes op een vrije dag of in een lekker lang weekend op de veranda te zitten om tot rust te komen.
We noemen dat 'genieten van het leven!' Maar, natuurlijk wilt u niet te veel zon in uw tuin of op uw veranda. U weet immers dat het niet gezond is om te lang in de zon te zitten. Bovendien hebt u behoefte aan schaduw om ontspannen dat boek te lezen of wat muziek te luisteren.
Een prachtige professionele verandazonwering van ABBA zonwering is dan ook het ultieme antwoord. Made in Holland. Hoge kwaliteit. Groot bedieningsgemak en verkrijgbaar in alle maten, kleuren en uitvoeringen.
Wij komen bij u aan huis om ter plekke op te meten en aansluitend een passend voorstel te doen.
Met de verandazonwering van ABBA zonwering weet u 100% zeker dat u een kwaliteitsproduct in huis hebt. Of beter gezegd: u hebt dit product aan uw huis! Uw veranda is dan The Place To Be.

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, mail ons via Info@abbazonwering.nl
of stuur uw bericht via onderstaande formulier.

U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dagelijks open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zondag gesloten.

ABBA zonwering Schoonhoven