Totaal bouw

Verbouwen

ABBA zonwering en Wooninrichting Totaalbouw is gespecialiseerd in het verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Uw woonwensen kunnen met de tijd veranderen. Heeft u behoefte aan het vernieuwen van uw woning of pand of wilt u juist meer ruimte creëren? Met een verbouwing kunt u uw huidige pand aanpassen zodat het beter aansluit op uw wensen. Zo heeft u nog jarenlang plezier van uw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht bij zowel grote als kleine verbouwingen.

Huis verbouwen

Het verbouwen van uw woning kan dan uw wooncomfort enorm vergroten. U kunt uw huis bijvoorbeeld moderniseren met een nieuwe keuken of badkamer. Ook kunt u onder andere meer licht en ruimte in uw woning creëren. Bij ABBA zonwering en Wooninrichting Totaalbouw helpen wij u bij het verwezenlijken van uw droomwoning. Of het nu gaat om kleine of grote verbouwingen; wij denken met u mee.

Bedrijfspand verbouwen

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat uw bedrijfspand de juiste uitstraling heeft. Het kan zijn dat uw wensen met de jaren veranderen of u wilt meer ruimte realiseren voor uw groeiende bedrijf. Dan kan het verbouwen van uw bedrijfspand dé oplossing zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. ABBA zonwering en Wooninrichting Totaalbouw heeft jarenlange ervaring met het verbouwen van bedrijfspanden. Geen klus te groot of te klein. U kunt voor elke verbouwing bij ons terecht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bovenstaande werkzaamheden? Vraag nu een offerte aan. Onze offerte is vrijblijvend en compleet naar wens van de klant. 

ABBA zonwering Schoonhoven