Veranda zonwering

De veranda is en blijft een polyvalente ruimte. In vele woningen is de veranda zelfs een uitbreiding van de woonruimte en moet de veranda het hele jaar "bewoonbaar" zijn. Niet eenvoudig met grote glasramen en glazen daken. Ze geven u een prachtig zicht op het groen van uw tuin en de omliggende natuur, maar zorgen ook snel voor oververhitting op warme dagen. Daarom ontwikkelden we een windvaste verandazonwering. Dankzij een unieke spantechniek in de geleiders blijft het doek in elke hellingshoek onder spanning. Bovendien moet het systeem niet op steunen worden geplaatst. Doordat een rechtstreekse plaatsing op de draagstructuur mogelijk is, krijgt uw veranda een strakke look.

Is enkel een verandazonwering voor uw schuin dak niet voldoende? In dat geval blijft het steeds mogelijk om de verticale delen uit te rusten met voorzetscreens. Aangezien we werken met de kleinste kasten van de markt, vertegenwoordigen ze slechts een klein deel van de totale oppervlakte. Dit zorgt ervoor dat ze helemaal niet opvallen.

Afwerking op maat

Voor uw verandazonwering kan u kiezen uit verschillende doeksoorten met een waaier aan kleurmogelijkheden. De zichtbare profielen worden steeds gemoffeld en kunnen perfect worden afgestemd op de onderliggende constructie waardoor veranda en zonwering één mooi geheel vormen.

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, mail ons via Info@abbazonwering.nl

of stuur uw bericht via onderstaande formulier.

U bent ook van harte welkom in onze showroom. Dagelijks open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zondag gesloten.