Alle soorten vloeren

Bij ABBA zonwering en Wooninrichting is er ruime keuze uit diverse vloeren zoals PVC, Laminaat, Tapijt, Vinyl en nog veel meer keuzes.

Vloeren

Bij ABBA zonwering en Wooninrichting heeft u de keuze op alle soorten vloeren.
Als vloerenspecialist beschikken wij over een uitgebreid assortiment. Binnen ons assortiment vind je onder andere PVC vloeren, laminaat vloeren, linoleum vloeren, tapijt vloeren en vinyl vloeren. Alle vloeren binnen ons assortiment zijn van topkwaliteit. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je niet exact wat voor vloer voor uw locatie het meest geschikt is? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak in en wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Dit zijn de merken die wij leveren.

Coretec  -  Bodiax  -  Gelasta  -  Meister  -  Forbo  -  Desso

Dankzij de nauwe samenwerking met deze fabrikanten kunnen wij tegen schappelijke prijzen inkopen. Voor u betekent dit dat wij je scherpe prijzen kunnen aanbieden. Wil je een nauwkeurige berekening, dan raden wij u aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Binnen één dag ontvangt u een offerte van ons!

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het maken van een keuze uit het aanbod met Meister laminaat? Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van een passende keuze. U bent van harte welkom in onze showroom. Neem gerust contact op.

Naast COREtec, Bodiax en Meister hebben we ook nog aantal merken vloeren in onze showroom, voor bezichtiging bent u van harte welkom in onze showroom aan de zilverstraat 11 te Schoonhoven.

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder
Neem contact op met onze Adviseur - Tel. +31 (0) 85 0605 425, u kunt ons mailen via Info@abbazonwering.nl
of stuur uw bericht via onderstaande formulier.
Dagelijks open van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur 

Zondag gesloten.

ABBA zonwering Schoonhoven